Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 56 common:people_all_forms

Сторінками шкільного фотоальбому

Date: 4 лютого 2019 о 15:08
321 view

Сторінками шкільного фотоальбому
Як птахи до рідних домівок повертаються, подолавши далекі чи близькі дороги, так колишні учні – випускники Боремельської школи, в першу суботу лютого повернулися на берег свого дитинства - у рідний Боремельський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-колегіум». До школи їх привели спогади про незабутні і найпрекрасніші роки дитинства та бажання, хоч ненадовго, побути безтурботними учнями.
2 лютого у теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у актовій залі колишні випускники школи, люди різних професій. Радо зустріла наша школа своїх випускників. Коридорами, як і колись, проходили випускники, гомоніли у класах, сидячи за партами. Цьогорічні випускники провели реєстрацію гостей, які прибули на свято. Вчителі та учні школи підготували святковий концерт. Теплими словами ведучі Соломія Кротік та Владислав Василюк звернулися до вчителів та гостей, які були присутні на святі. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять учителів школи, випускників, які відійшли у вічність, пам’ять героїв Небесної Сотні, воїнів, загиблих в АТО.
Після символічної переклички, гостей свята щиро привітала директор школи Надія Кротік, відмітивши, що наша школа – це заклад прекрасного минулого і цікавого майбутнього, де працюють висококваліфіковані, творчі вчителі і навчаються чудові, талановиті учні. Заклад має високі досягнення серед вчителів та учнів. Приміщення школи поступово оновлюється завдяки небайдужим випускникам школи, батькам, місцевої влади. Директор побажала всім мирного неба, родинного тепла, здійснення всіх задумів, приємних спогадів, надії на майбутні зустрічі.
Випускники 1969, 1974, 1989, 1984, 1999, 1994, 2004, 2009, 2014, 2018 років мали можливість переглянути свої шкільні фотографії під слова пісні Андрія Кузьменка «Старі фотографії».
Випускники розповідали про свої незабутні шкільні роки, після закінчення школи їхні шляхи розійшлися, та у спогадах вони з радістю поверталися до рідної школи, друзів, згадували вчителів. У цей зимовий день доля зробила для них справжній подарунок – вони зустрілися! З великою шаною вітали педагогів, які навчали їх і висловлювали слова вдячності вчителям.
Було на заході місце для сліз і для сміху, під час концерту завітала гостя – циганка, яка ворожила випускникам, а на згадку роздала амулети щастя. Захоплювало подих на святі від запальних танців дітей, зачарували пісні у виконанні вокального ансамблю, наставником якого вже багато років є Борис Рослюк. Підняв настрій виступ шкільного лялькового театру під керівництвом Оксани Романишин. Захоплювало подих на святі від запальних танців дітей (керівник Інна Олійник). Танець про Україну підняв на ноги всіх присутніх, довго лунали вдячні оплески глядачів.
Десь там, поза межами рідної дорогої домівки – школи, вирує складне і доросле життя. А тут усе залишилося майже незмінним, простим і зрозумілим. Ось чому попри всі негаразди, як найдорожчий скарб, пам'ять береже чарівну теплу мить, коли єднаються серця, коли вік і посада втрачають свою вагу та значення, коли жива і вічна - велика шкільна родина.
Заступник директора з виховної роботи О.Радіонова

Comments:
Only authorized users can leave comments.